Lenjerii damasc satinat

Afiseaza: 1-2 din 2 produse

 Filtre

Lenjerii de pat din damasc satinat
Lenjeriile de pat din damasc satinat cu dungi sunt articole elegante și rafinate, care aduc un plus de lux și confort în dormitor. Damascul satinat este un material de înaltă calitate, cunoscut pentru strălucirea sa delicată și pentru aspectul său sofisticat. Dungiile adaugă un element de design interesant, conferind lenjeriilor un caracter distinct. Iată o descriere detaliată a acestui tip de lenjerie de pat:

  1. Material: Damasc satinat - un tip de țesătură fină și lucioasă, obținută prin tehnici speciale de țesere. Acest material oferă o senzație de răsfăț și confort și are o strălucire subtilă.

  2. Textură: Suprafața este netedă și catifelată datorită finisajului satinat. Acest lucru nu numai că conferă un aspect elegant, dar și asigură un contact plăcut cu pielea.

  3. Dungi: Designul cu dungi adaugă un element de eleganță și simetrie. Dungile pot varia în lățime și pot fi dispuse în diferite moduri - orizontal, vertical sau în diverse modele geometrice.

  4. Culoare: Lenjeriile de pat din damasc satinat cu dungi pot fi disponibile într-o gamă variată de culori. De la nuanțe clasice precum alb, crem sau gri, până la culori mai îndrăznețe sau modele cu dungi colorate, există opțiuni pentru toate preferințele.

  5. Finisaje: Marginile lenjeriei pot fi decorate cu cusături rafinate, volane subtile sau alte detalii decorative pentru a adăuga un plus de eleganță.

  6. Confort: Materialul satinat este cunoscut pentru confortul său. Acesta este moale la atingere și oferă o senzație plăcută pe piele, ceea ce face lenjeriile de pat din damasc satinat ideale pentru o noapte odihnitoare.

  7. Întreținere: Lenjeriile de pat din damasc satinat cu dungi pot avea instrucțiuni specifice de îngrijire. De obicei, acestea necesită spălare delicată și pot beneficia de călcare la temperaturi joase pentru a menține aspectul lor impecabil.

Achiziționarea unor astfel de lenjerii poate aduce o schimbare semnificativă în estetica dormitorului, adăugând un touch de eleganță și confort.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!