Lenjerii Percale Premium

Afiseaza: 1-1 din 1 produse

 Filtre

Lenjerii de pat din percale
Lenjeriile de pat din percale sunt cunoscute pentru confortul și aspectul lor luxos. Percale este un tip de țesătură din bumbac, caracterizate printr-o densitate mai mare a firelor și un țesut uniform. Iată câteva caracteristici ale lenjeriilor de pat din percal:

  1. Materialul: Lenjeriile de pat din percal sunt realizate din bumbac, iar calitatea lor depinde de tipul și gradul de bumbac folosit. Bumbacul de înaltă calitate oferă o senzație fină și moale la atingere.

  2. Densitatea țesăturii: Un aspect distinctiv al percalei este densitatea firelor. Aceste lenjerii sunt fabricate cu un număr mare de fire pe inch pătrat, ceea ce le conferă o textură fină și durabilitate crescută. Cu cât este mai mare numărul de fire, cu atât lenjeriile vor fi mai moi și mai rezistente.

  3. Aspectul mat: Percalele au un aspect mat, spre deosebire de sateen, care are un aspect lucios. Acest aspect mat conferă lenjeriei de pat un aspect elegant și clasic.

  4. Respirabilitate: Deoarece sunt realizate din bumbac, lenjeriile de pat din percal sunt permeabile la aer și permit pielii să respire. Aceasta le face confortabile pentru a fi folosite în orice sezon.

  5. Durabilitate: Datorită densității firelor și calității bumbacului, lenjeriile de pat din percal sunt cunoscute pentru durabilitatea lor. Ele rezistă la uzură și pot rezista la multiple spălări fără a-și pierde calitățile.

  6. Întreținere ușoară: Lenjeriile de pat din percal sunt relativ ușor de întreținut. Ele pot fi spălate în mașina de spălat și pot rezista la utilizare îndelungată fără a se degrada rapid.

  7. Varietate de culori și modele: Lenjeriile de pat din percal sunt disponibile într-o gamă variată de culori și modele, oferind opțiuni pentru a se potrivi cu orice preferință de design interior.

În general, lenjeriile de pat din percal sunt o alegere populară pentru cei care apreciază confortul, durabilitatea și aspectul clasic al lenjeriei de calitate superioară.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!