Lenjerie damasc policotton

Afiseaza: 1-1 din 1 produse

 Filtre

Lenjerii de pat din damasc policotton
Lenjeriile de pat din policotton sunt produse textile destinate acoperirii patului și includ cel puțin o pereche de fețe de pernă , un cearsaf pentru pilota și un cearceaf de pat. Termenul "policotton" se referă la un material fabricat dintr-o combinație de bumbac și poliester. Acest amestec are ca rezultat un material rezistent, moale și ușor de întreținut.

Caracteristicile lenjeriilor de pat din policotton pot include:

 1. Compoziție:

  • Bumbac: Oferă lenjeriilor un aspect natural, moale și respirabil. Bumbacul are proprietăți absorbante, contribuind la menținerea confortului termic în timpul somnului.
  • Poliester: Adaugă rezistență la material și ajută la reducerea formării cutelor și a sifonării. De asemenea, face ca lenjeriile să fie mai ușor de întreținut și de călcat.
 2. Rezistență și Durabilitate:

  • Policottonul este cunoscut pentru durabilitatea sa. Lenjeriile din acest material rezistă bine la utilizare repetată și la spălare frecventă.
 3. Ușor de Întreținut:

  • Policottonul este adesea preferat pentru că este relativ ușor de întreținut. Lenjeriile din policotton pot fi spălate la mașină și călcate cu ușurință.
 4. Varietate de Culori și Designuri:

  • Policottonul poate fi găsit într-o varietate de culori și designuri. Acest lucru oferă opțiuni variate pentru a se potrivi cu orice decor sau preferințe personale.
 5. Confort:

  • Datorită prezenței bumbacului în amestec, lenjeriile de pat din policotton oferă un nivel de confort ridicat. Materialul este moale la atingere și contribuie la o senzație plăcută în timpul somnului.
 6. Hipoalergenic:

  • Bumbacul are, în general, proprietăți hipoalergenice, ceea ce face lenjeriile din policotton potrivite pentru persoanele cu pielea sensibilă sau alergii.
 7. Potrivite pentru Toate Anotimpurile:

  • Datorită proprietăților de termoreglare ale bumbacului, lenjeriile din policotton sunt potrivite pentru toate anotimpurile, menținând o temperatură confortabilă în pat.

Este important să verifici eticheta produsului pentru instrucțiuni specifice de îngrijire și pentru a te asigura că obții lenjerii de pat de calitate.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!